Τρόποι Πληρωμής

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών πληρωμών, το EveryPay είναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος (Αρ. Απόφαση 280/3 / 23-7-2018 ΦΕΚ Β 3010 / 25-7-2018), και διαχειρίζεται με ασφάλεια τις συναλλαγές πληρωμών με κάρτα, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτα. Το Everypay είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με τα πρότυπα συμμόρφωσης PCI DSS. Όλες οι υπηρεσίες EveryPay γίνονται μέσω ασφαλών συνδέσεων με πιστοποιητικά SSL 256 bit. Το EveryPay υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, ένα πρόσθετο διακριτικό ασφαλείας για VISA & MasterCard. Στη συνέχεια, ο Πληρωτής πρέπει να εισαγάγει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό για να ολοκληρώσει επιτυχώς τη συναλλαγή.

Κρατήσεις

Πώς μπορώ να κάνω μια κράτηση;

Για να κάνετε κράτηση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή να έρθετε από τα γραφεία μας ή να μας στείλετε email με την κράτηση που θέλετε να κάνετε. Φροντίστε να μας δώσετε, εκτός από τα ονόματα των επιβατών, τη διεύθυνσή σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Πώς ακυρώνω;

Για να ακυρώσετε μια κράτηση θα πρέπει να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες, σύμφωνα με το ωράριο λειτουργίας των γραφείων μας.

Μπορώ να τροποποιήσω τη κράτηση μου;

Μπορείτε να τροποποιήσετε την κράτησή σας χωρίς χρέωση, εφόσον δεν διέπεται από ρήτρες ακύρωσης τη στιγμή που γίνεται η τροποποίηση.

Μπορώ να κάνω κράτηση απευθείας με το κατάλυμα;

Οι τιμές που αναγράφονται στους καταλόγους μας και στον ιστότοπο μας αφορούν κρατήσεις που γίνονται αποκλειστικά από την Vlm Travel ή τα συνεργαζόμενα γραφεία.

Αν ακυρώσω, χάνω τα χρήματα μου;

Οι υπηρεσίες του γραφείου μας διέπονται από διαφορετικούς όρους ακύρωσης ανάλογα με τον τύπο τους και τι περιλαμβάνουν (ξενοδοχεία, αεροπορικά εισιτήρια κ.λπ.). Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να ενημερωθείτε από τους εκπροσώπους του γραφείου μας για τους όρους ακύρωσης που ισχύουν για την κράτηση που έχετε επιλέξει να κάνετε..

How to Pay