Όροι Χρήσης

Γενικά

Το Vlm Travel.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διανομής προϊόντων μέσω Διαδικτύου της εταιρείας «VLM TRAVEL IKE», που εδρεύει στο Μπατσί Άνδρου Άνδρου και έχει υποκατάστημα στην Αθήνα, Κλειτομήδους 18, Καλλιθέα (ΑΦΜ: 800928664 / ΔΟΥ Παλλήνης). Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στον ιστότοπο μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις, που ισχύουν ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος της Vlm Travel IKE, που βρίσκεται στη διεύθυνση www.vlmtravel.gr

Η Vlm Travel διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών που πραγματοποιούνται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος.

Παρεχόμενες Πληροφορίες

Η Vlm Travel καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσει ότι όλο το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που εμφανίζονται στον Ιστότοπο είναι ακριβή, σαφή, συνοπτικά, πλήρη, ενημερωμένα και διαθέσιμα. Η Vlm Travel, καλή τη πίστη, δεν ευθύνεται ούτε φέρει ευθύνη για καταχωρίσεις ηλεκτρονικών δεδομένων που γίνονται κατά λάθος/παρά λάθος στην κοινή εμπειρία και δικαιούται να τις διορθώσει όποτε αντιληφθεί την ύπαρξή τους.

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Η ιστοσελίδα www.vlmtravel.gr είναι η επίσημη ιστοσελίδα της Vlm Travel. Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων που δημοσιεύει η Vlm Travel, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, κειμένων, υπηρεσιών και προϊόντων αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Vlm Travel και προστατεύεται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των συμβάσεων διεθνούς δικαίου .

Τα ονόματα, οι εικόνες, τα λογότυπα και τα διακριτικά που αντιπροσωπεύουν τη Vlm Travel ή/και το ηλεκτρονικό της κατάστημα ή/και τρίτα μέρη που συνδέονται με αυτά καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, αποτελούν αποκλειστικά εμπορικά σήματα και διακριτικά διακριτικά της Vlm Travel ή/και του www.vlmtravel.gr ή/και τα παραπάνω τρίτα μέρη και προστατεύονται από την ελληνική, ευρωπαϊκή και διεθνή νομοθεσία περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθέμιτου ανταγωνισμού.

Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεσή τους στις ιστοσελίδες www.vlmtravel.gr δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.